Στον Ολυμπιακό επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό της ομάδας. Τα καλά νέα ήρθαν από τον Μοϊσές Ουρτάδο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Έτσι αναμένεται αύριο Τρίτη να δοκιμάσει να προπονηθεί και αν τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Με την σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (16/10, 19:30) με την Ξάνθη, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στην προετοιμασία της ομάδας εντάχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, που δεν έχει λόγω τιμωρίας δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας. Έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τον διεθνή άσο σε πιο πολλές προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 και η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: gazzetta.gr