Ξεκάθαροι στον Παναθηναϊκό για τη φημολογία που θέλει το «τριφύλλι» να ψάχνει εκ νέου κεντρικό αμυντικό. «Έχουμε στόπερ», λένε στους πρωταθλητές και ετοιμάζονται για τα ματς… φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Σαν τα… μανιτάρια ξεφύτρωσαν τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ψάχνει κεντρικό αμυντικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Σανκαρέ, Ντουγκλάο και Μόρας είναι τα ονόματα που βγήκαν στον… αφρό της δημοσιότητας. Ωστόσο, με τα υπάρχοντα δεδομένα οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται με την απόκτηση στόπερ.

Θεωρούν πως η ομάδα διαθέτει μια ικανή τετράδα (Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα) που μπορεί να αντεπεξέλθει, ενώ μην ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, το «τριφύλλι» πήρε τον «Μπουμ» για να κάνει τη διαφορά (αν και ακόμα δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό) και να λύσει τα προβλήματα στα μετόπισθεν και υπάρχει διάθεση να στηριχθεί ο πρώην άσος της Λιόν.

Εξάλλου υπάρχει και ο Κώστας Κατσουράνης, που μπορεί με επιτυχία να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να το ξεχάσουμε μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Συζήτηση για τις κινήσεις του Γενάρη δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν, όπως είναι λογικό, από την πορεία και την εικόνα της ομάδας.

Ματς… φωτιά

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στα παιχνίδια… φωτιά (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και διπλές αναμετρήσεις με Ρουμπίν Καζάν) που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα κρίνουν πολλά, τόσο στη Σούπερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αυτή την στιγμή δεν κινείται τίποτα μεταγραφικά, αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγώνες που έρχονται και είναι πολύ σημαντικοί για την πορεία της ομάδας. Όλα στην ώρα τους», λένε χαρακτηριστικά στο «πράσινο στρατόπεδο».

Πηγή: gazzetta.gr