Την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να περιμένει ο Γκάρεθ Μπέιλ, θέλοντας να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τότεναμ.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται από το Σάββατο στην Ουαλία για το φιλικό με την Γαλλία, ενώ την ίδια μέρα οι οπαδοί των Λονδρέζων φώναξαν το όνομα του Ρομπέρτο Σολδάβο στο ματς προετοιμασίας με την Εσπανιόλ και έδειξαν πως ήδη αρχίζουν να τον «ξεχνούν».

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δικαιολόγησε την απουσία του παίκτη λόγω «ιατρικών προβλημάτων», δηλώνοντας άγνοια για την επιστροφή του και πότε θα μπορεί να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο, ο Μπέιλ βρίσκεται στην Ουαλία και δηλώνει έτοιμος να παίξει κόντρα στους Γάλλους, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας, Κρις Κόουλμαν, τόνισε πως αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί δεν θα ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Γάλλους.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος παίκτης συμπληρώνει έναν μήνα χωρίς να έχει παίξει, αφού ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 16 Ιουλίου κόντρα στην Σουίντον, όταν και είχε καταφέρει να σκοράρει.

Πάντως, ο Ουαλός άσος συνεχίζει να πιέσει την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στη Ρεάλ Μαδρίτης να επιμείνει για την απόκτησή του. Άλλωστε, επιθυμία του είναι να παίξει στη «βασίλισσα» και θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να το πετύχει!

Πηγή: sport-fm.gr