Οι μέρες περνούν, όμως ο Γκάρεθ Μπέιν παραμένει στο Λονδίνο. Παρότι η υπόθεσή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ο διεθνής μπακ-χαφ παρουσιάζεται ψύχραιμος, ελπίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να μετακομίσει στη Μαδρίτη για την Ρεάλ.

Ο διεθνής άσος προπονείται μόνος του για να κρατιέται σε καλή φυσική κατάσταση, όμως θεωρείται αρνητικό το γεγονός ότι δεν έχει παίξει σε κάποιο ματς για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό. Για αυτό τον λόγο ο Μπέιλ δεν θέλει να χάνει τις προπονήσεις που έχει ετοιμάζει ειδικός προπονητής για εκείνον.

Στόχος του είναι με την άφιξή του στην ισπανική πρωτεύουσα να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι και να αποφύγει το ενδεχόμενο μίας δύσκολης περιόδου προσαρμογής. Δηλαδή, θέλει να αποφύγει εκείνο που έπαθε ο Μόντριτς, ο οποίος έκανε ουσιαστικά δύο προετοιμασίες όταν έφτασε στη «βασίλισσα».

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει στείλει τελεσίγραφο να παρουσιαστεί σήμερα στην προπόνηση, αλλιώς θα τον τιμωρήσει για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και θα του επιβάλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: sport-fm.gr