Η χαρά της επιστροφής του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Εθνική δεν κράτησε πολύ, καθώς προπονήθηκε πέντε λεπτά και μετά αποχώρησε, μένοντας εκτός του παιχνιδιού με τη Λετονία. Εκτός και ο Πρίττας που γύρισε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λυμπερόπουλος, που επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπειτα από αρκετό καιρό, δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» κόντρα στη Λετονία, αφού δεν ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπωρεί στον έσω πλάγιο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με το Ισραήλ, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά τότε ο Φερνάντο Σάντος θα αναγκαστεί να καλέσει κάποιον άλλο φορ. Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Σαμαράς είναι εκτός λόγω τραυματισμού και η «γαλανόλευκη» έχει ξεμείνει στην επίθεση μόνο με τους Κώστα Μήτρογλου και Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο «Λύμπε» δεν ήταν το μοναδικό δυσάρεστο για τον Φερνάντο Σάντος αφού εκτός αποστολής έμεινε και ο Σάκης Πρίττας. Ο μέσος του Αρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη καθώς χτύπησε στον δεξί ώμο μετά από σύγκρουση που είχε με τον Παναγιώτη Κονέ.

Πηγή: gazzetta.gr