Ο Παναθηναϊκός έχει μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου δύσκολο πρόγραμμα σε όλες τις διοργανώσεις, με αγώνες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας.

Μπορεί λόγω των εθνικών υποχρεώσεων το πρωτάθλημα να έχει διακοπή αλλά οι «πράσινοι» έχουν αρκετούς διεθνείς, οκτώ συνολικά, στην Εθνική Ελλάδος που αγωνίζεται στις 8 και 12 Οκτωβρίου (με Λετονία και Ισραήλ).

Αμέσως μετά την «γαλανόλευκη» ξεκινάει το πρόγραμμα «φωτιά» του Παναθηναϊκού με έξι ματς που θα κρίνουν πολλά σε Σούπερ Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδος.

Η αρχή γίνεται κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 16 Οκτωβρίου. Οι πράσινοι φιλοξενούν τον «δικέφαλο» στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και τέσσερις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ενα ματς που θέλει οπωσδήποτε βαθμούς καθώς έχει δύο στις δύο ήττες στον όμιλο.

Στις 24 Οκτωβρίου, οι πράσινοι θα παίξουν στο Ολυμπιακό Στάδιο ως φιλοξενούμενοι αυτή τη φορά της ΑΕΚ ενώ στις 27 του μηνός σειρά παίρνει το Κύπελλο με το τριφύλλι να πηγαίνει στη Κοζάνη για το ματς με την τοπική ομάδα.

Το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού είναι στις 30 Οκτωβρίου καθώς υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «αιώνιο» ντέρμπι. Σαν να μην έλειπε αυτό για το τριφύλλι θα πρέπει στις 2 Νοέμβρη να πάει στη Ρωσία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρούμπιν

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

16/10/10

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα

20/10/10

Παναθηναϊκός  – Ρούμπιν Καζάν

Τσάμπιονς Λιγκ

24/10/10

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Πρωτάθλημα

27/10/10

Κοζάνη – Παναθηναϊκός

Κύπελλο

30/10/10

Παναθηναϊκός  – Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα

02/11/10

Ρούμπιν Καζάν – Παναθηναϊκός


Τσάμπιονς Λιγκ

* ΟΠαναθηναϊκός έχει και οχτώ διεθνείς με την Ελλάδα που έχει παιχνίδια στις 8 και 12 Οκτωβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr