Στόχος του Άρη είναι να κρατήσει τον Νταβίντ Αγκάνθο, όχι όμως με τους οικονομικούς όρους που προβλέπονται στην οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του. Βάσει αυτών, ο Ισπανός φορ πρέπει να πάρει άλλες 200.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν, ποσό που κρίνεται μεγάλο από πλευράς «κιτρίνων», ειδικά αν παραμείνει η τιμωρία των πέντε αγωνιστικών από τη φετινή περίοδο. Ο Δημήτρης Ηλιάδης πρότεινε στον εκπρόσωπο του 32χρονου άσου μείωση των πάγιων αποδοχών του, αλλά μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να ανεβάσουν τις απολαβές του στα περσινά επίπεδα.

Για την περίπτωση του Νούνο Κοέλιο, όλα θα εξαρτηθούν από την Μπενφίκα (αν παραχωρήσει τον παίκτη) και το νέο προπονητή, ενώ συζήτηση έγινε και για τον Ρουμπέν Πουλίδο, σχετικά με κάποιες οφειλές από τη φετινή περίοδο.

Σε ό,τι αφορά στους Μανώλη Παπαστεριανό και Γρηγόρη Παπαζαχαρία, πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν αμφότεροι, αλλά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Στους δύο παίκτες οφείλονται 230 και 200 χιλιάδες ευρώ περίπου αντιστοίχως και τις επόμενες μέρες θα τους γίνει πρόταση για τη σταδιακή καταβολή των χρημάτων, ενώ ακολούθως θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα νέας συνεργασίας.

Όγιος για τις ακαδημίες

Την πρόσληψη του Γκιγέρμο Όγιος στη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών επιθυμεί ο Δημήτρης Ηλιάδης. Πρόθεσή του είναι να αναθέσει στον Αργεντινό πρώην προπονητή του Άρη την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής και των ομάδων κάτω των 17 και 20 ετών.

Πηγή: sport-fm.gr