Η μεταγραφική… επίθεση της Μονακό στην Πόρτο, είχε ως αποτέλεσμα, από τη μία να αποχωρήσουν ο Ζοάο Μουτίνιο και ο Τζέιμς Ροντρίγκες από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, από την άλλη να μπουν στα ταμεία των «δράκων» περίπου 70 εκατ. ευρώ. Μέρος των χρημάτων αυτών επενδύθηκε, ήδη, με την αγορά δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Πόρτο, ο μέσος της Πάσος Φερέιρα, Ζοσουέ και ο επιθετικός της Εστορίλ, Λικά, ανήκουν στην ομάδα από το πρωί της Πέμπτης. Και οι δύο υπέγραψαν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, οι οικονομικοί όροι των οποίων δεν γνωστοποιήθηκαν από τη διοίκηση της Πόρτο.

Να σημειωθεί πως για τον 22χρονο Ζοσουέ δεν τίθεται θέμα προσαρμογής στην νέα του ομάδα, αφού επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Πόρτο.

Αλλά και ο 24χρονος Λικά αναμένεται να βοηθηθεί στην προσαρμογή του, αφού θα βρει στην Πόρτο έναν συμπαίκτη του στην Εστορίλ, τον Κάρλος Εντουάρντο, ο οποίος αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές πριν λίγες μέρες.

Πηγή: sport-fm.gr