Κάθε μέρα που περνάει γίνεται ολοένα και πιο φανερό πως ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα αποτελέσει «παρελθόν» από την Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της Μονακό θέλουν να τον κάνουν δικό τους και φαίνεται πως βρίσκονται στην… πολ – ποζίσιον για την απόκτησή του.

Η διοίκηση της Ατλέτικο, από τη μεριά της, δεν μένει με… σταυρωμένα χέρια και έχει, ήδη, ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης του Φαλκάο, με τον Τζάκσον Μαρτίνεθ να κερδίζει… έδαφος τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο οι άνθρωποι της Ατλέτικο προτίθενται να δαπανήσουν μεγάλο μέρος του ποσού που θα εισπράξουν από την πώληση του Φαλκάο και ο επιθετικός της Πόρτο μοιάζει ως μια εξαιρετική περίπτωση.

Για την απόκτησή του πρώτου σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος πρέπει να καταβληθούν 40 εκατ. ευρώ, όση είναι η ρήτρα παραχώρησής του. Το ποσό αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τους Μαδριλένους, καθώς αναμένεται να μπουν στα ταμεία τους πολύ περισσότερα χρήματα από την πώληση του Φαλκάο.

Να δούμε αν η ιστορία επαναληφθεί και μετά τον Φαλκάο που μεταγράφηκε στην Ατλέτικο από την Πόρτο, ακόμα ένας Κολομβιανός επιθετικός κάνει τη διαδρομή Οπόρτο – Μαδρίτη δύο χρόνια μετά.

Πηγή: sport-fm.gr