Την… πόρτα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας άνοιξε ξανά στον Σαμίρ Νασρί ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο τεχνικός των «τρικολόρ» κάλεσε ξανά τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ύστερα από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας για το επεισόδιο που προκάλεσε στο Euro του 2012, για τα προγραμματισμένα φιλικά με Ουρουγουάη (5/6, Μοντεβιδέο) και Βραζιλία (9/6, Πόρτο Αλέγκρε).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φρανκ Ριμπερί, λόγω της συμμετοχής του στον τελικό του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Ελπίδων. Επίσης, αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Εβρά, Ζαλέ, Γκοναλόν και Ρεμί, μαζί με τους τραυματίες Σισοκό, Βαράν και Ντιαμπί.

Αναλυτικά η αποστολή των «τρικολόρ»:

Τερματοφύλακες: Μικαέλ Λαντρό, Ούγκο Γιορίς, Στιβ Μανταντά.
Αμυντικοί: Γκαέλ Κλισί, Ματιέ Ντεμπισί, Λοράν Κοσιελνί, Μαμαντού Σακό, Ελιακίμ Μανγκαλά, Ζερεμί Ματιέ, Μπακαρί Σανιά, Αντίλ Ραμί.
Μέσοι: Γιοάν Καμπάιγ, Μπλες Ματουιντί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σαμίρ Νασρί, Ζοσουά Γκιλαβογκί, Γιοάν Γιοάν Γκουρκίφ, Ετιέν Καπουέ.
Επιθετικοί: Καρίμ Μπενζεμά, Μπαφετιμπί Γκομίς, Ζερεμί Μενέζ, Ντιμίτρι Παγιέ, Ολιβιέ Ζιρού.

Πηγή: sport-fm.gr