Ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την υπόθεση της διακοπής του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, αφού ολοκληρώθηκε η εκδίκαση και η απολογία της ΠΑΕ.

«Δεν θέλω να μιλήσω σαν ΑΕΚ αλλά εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και των προπονητών της ομάδας. Ζήτησα ισονομία και αλλά και το να αρχίζουν και να τελειώνουν τα παιχνίδια στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Η ΑΕΚ δεν ζητάει να υποβιβαστεί καμία ομάδα, μόνο ισονομία. Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται αποφάσεις σε αίθουσες. Δεν ξέρω πότε θα βγει απόφαση. Επαναλαμβάνω πως τα παιχνίδια πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στο γήπεδο», τόνισε ο Τ. Δέλλας μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Από τη μεριά του ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έγινε μια συνολική και μεγάλη προσπάθεια για να καταδείξουμε το δίκαιο της ΑΕΚ. Η απόφαση του Τριτσώνη ήταν μονομερής, αδικαιολόγητη και σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Η μάχη θα συνεχιστεί όποια κι αν είναι σήμερα η απόφαση. Εμείς πιστεύουμε πως θα φτάσουμε σε επιτυχές αποτέλεσμα. Ζητάμε την ανατροπή της απόφασης του Τριτσώνη που είναι απαράδεκτη. Θα έπρεπε ο κύριος Τριτσώνης αντί να αναλώνεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες να έρχεται σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Προσπάθησε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί μια ομάδα. Από το ένα ζύγι είναι η έκθεση του Τριτσώνη που συμπυκνώνεται σε τρεις γρταμμές και από την άλλη η αρχική πρόθεση των ανθρώπων του Πανθρακικού να συνεχιστεί ο αγώνας αλλά και η έκθεση του ΟΑΚΑ πως το γήπεδο ήταν έτοιμο».

Πηγή: sport-fm.gr