Ευχής έργον χαρακτήρισε ο Ηλίας Μπρουσιανός ενδεχομένη θετική απάντηση του Τραϊανού Δέλλα στην πρόταση ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. στα Σπάτα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε αρχικά στην απόφαση απομάκρυνσης του Έβαλντ Λίνεν, λέγοντας:

«Ήταν μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Λίνεν. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, είναι μια δύσκολη στιγμή. Τώρα είναι ένας τελικός, πάμε αλλιώς. Έτσι κρίναμε, έτσι κάναμε».

Σε ερώτηση για τη διαδοχή του Γερμανού, ο κ. Μπρουσιανός τόνισε ότι «δεν θα πω τι προτάσεις υπάρχουν, όλα συνεκτιμούνται» και αναφερόμενος στον πρώτο στόχο της διοίκησης, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πάντα ο Δέλλας για την ΑΕΚ είναι κεφάλαιο ανοιχτό. Είναι ένα σημαντικότατο και αποδεκτό πρόσωπο. Μακάρι, θα δούμε…»

Σε κάθε περίπτωση, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι εξετάζονται κι άλλες εναλλακτικές λύσεις, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «δεν υπάρχουν όμως πολλοί προπονητές τη δεδομένη στιγμή» και ότι «δεν ψάχνουμε τον οποιοδήποτε προπονητή για την συγκεκριμένη κατάσταση που είμαστε».

Πηγή: Sport-fm.gr