Η πίεση που άσκησε ο Γιάγια Τουρέ και ο μάνατζερ του, Ντμίτρι Σέλουκ προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, φαίνεται ότι τελικά έπιασε τόπο.

Σύμφωνα με σημερινό (04/04) δημοσίευμα της βρετανικής «Sun», οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 220 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 45 εκατομμύρια λίρες συνολικά.

Οι συζητήσεις της πλευράς του Ιβοριανού μέσου με τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο, που είχαν διακοπεί το τελευταίο διάστημα, κορυφώθηκαν την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του παίκτη από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αυτό συνέβη, γιατί ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε απειλήσει ότι αν δεν υπήρχε άμεσα κάποια εξέλιξη, θα έψαχνε να βρει νέα… στέγη για τον πελάτη του. Η διοίκηση των «πολιτών» πήρε το μήνυμα και έκανε αυτή την σούπερ προσφορά στον Γιάγια Τουρέ για νέο τετραετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Μάντσεστερ μέχρι το 2017.

Πηγή: sport-fm.gr