Ο Μπάγεβιτς πήγε στους Θρακομακεδόνες για να χαιρετήσει τους παίκτες ενώ «παρών» θα είναι και ο Αδαμίδης, που νωρίτερα προήδρευσε συνεδρίασης στην ΠΑΕ για αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μπάγεβιτς αναμένεται άμεσα να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησής του.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέφυγε να πει οτιδήποτε για τους λόγους της παραίτησής του και απλώς μετά το ματς ανακοίνωσε την απόφασή του. Ωστόσο δεν πρόκειται να μείνει βουβός!

Παρακολουθεί από το πρωί όλες τις αντιδράσεις για την απόφαση του, διαβάζει τι γράφει ο Τύπος ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα. Και ήδη στριφογυρίζει στο μυαλό του το πώς θα απαντήσει σε όλα που ακούει. Μια ανοιχτή συνέντευξη Τύπου θα την αποφύγει και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα να μιλήσει σε κάποιο ΜΜΕ εφ’ όλης της ύλης!

Πήγε στους Θρακομακεδόνες

Πάντως ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ πήγε από τις 13:00 στους Θρακομακεδόνες, για την τελευταία ομιλία προς τους παίκτες του. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι παρελθόν θα αποτελέσουν οι βοηθοί του Μπουρουτζίκας και Γεωργαμλής, ενώ θα παραμείνει στην ΠΑΕ ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δημητριάδης!

Αδαμίδης: «Προσπαθούμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».

Πάντως, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, λίγο πριν μπει στη σύσκεψη που γίνεται αυτή τη στιγμή μίλησε «εκτός αέρα» στον «Sentra 103,3» αναφέροντας: «Προσπαθούμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση. Βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης, θέλουμε να τελειώσουμε άμεσα το θέμα».

Πηγή: gazzetta.gr