Τις τελευταίες ώρες φαινόταν πως ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τον Γιουσέφ Αλ Αραμπί. Και οι πληροφορίες αποδείχθηκαν σωστές, μιας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 32χρονος Μαρονικός είναι ο εκλεκτός για την επίθεση των «ερυθρολεύκων» και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο έμπειρος φορ θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών. Αρχικά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο είχε μείνει ελεύθερος από τη Λεκβίγια του Κατάρ και είχε αρκετές και μεγάλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μαζί με τον Ολυμπιακό του είχε καταθέσει πρόταση και η Τραμζονσπόρ, αλλά τελικά εκείνος είχε πάρει την απόφασή του. Και αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Ελ Αραμπί, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν πήρε μεταγραφή 7.5 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, επέστρεψε στην Ισπανία και τη Γρανάδα έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, πριν τον αποκτήσει η Λεκβίγια στο Κατάρ. Συνολικά, σε 315 αγώνες, έχει σημειώσει 178 γκολ στην καριέρα του και την προηγούμενη σεζόν στη Λεκβίγια σημείωσε 30 γκολ σε 28 ματς.

Πηγή: gazzetta.gr