Με σκληρές προπονήσεις και τόνωση ηθικού αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία (Τρίτη) ενόψει ΠΑΟΚ ο Φάμπρι. Προβληματίζει η απουσία του Βιτόλο (δύο οι υποψήφιοι αντικαταστάτες), αγωνία για Τοτσέ.

Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι πολύ κρίσιμο αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για την κατάταξή του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και ο Φάμπρι ήδη σκέφτεται πως θα δουλέψει αυτή την εβδομάδα.

Ο Ισπανός ξέρει πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βιτόλο ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τοτσέ. Πολλά, αναφορικά με την συμμετοχή του σέντερ φορ θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τετάρτη. Αν πάρει μέρος στην κανονική προπόνηση έως τότε, αυτός θα είναι το απόλυτο φαβορί για να ξεκινήσει αφού ο Φιγκερόα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο. Αυτό διατείνονται από το ιατρικό επιτελείο που μιλάνε για μικρό ρίσκο εάν αγωνιστεί σε όλο το ματς.

Στα θετικά, ο Φάμπρι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Στέργου Μαρίνου για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Κάιπερ στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν έδειξε τίποτα καλό. Και η δύναμη του ΠΑΟΚ, είναι κυρίως οι μεσοεπιθετικοί του.

Κι από την στιγμή που ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι λάτρης του μηδέν στην άμυνα, σίγουρα οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα είναι σκληρές και με προσανατολισμό πως θα… κοπεί η φόρα των παικτών του δικέφαλου του Βορρά. Η απουσία του Βιτόλο δεν βοηθάει σε αυτό, με τις επιλογές του Φάμπρι να είναι μετρημένες. Είτε θα βάλει δεύτερο αμυντικό χαφ τον Ζέκα που πιέζει αρκετά κάθε πάσα είτε τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος έχει την άνεση να «κλείνει» προς τα πίσω και να γίνεται τρίτος στόπερ.

Εξάλλου, ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι θετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Κι αυτό, διότι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ οι “πράσινοι” μέχρι το τέλος θα έχουν τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και ένα στο Καραϊσκάκη. Κι αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους, δύσκολα θα μείνουν εκτός πεντάδας και θα μειώσουν και την διαφορά με τον δικέφαλο στα play off.

Πηγή: Sport-fm.gr