Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ φιλοξένησε η κροατική εφημερίδα «24 Sata» με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση του μακεδονικού συλλόγου με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του Europa League.

Συγκεκριμένα, το αφιέρωμα έχει τίτλο «Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία» και οι Κροάτες κάνουν ειδική μνεία στον «Παπά-ΠΑΟΚ», Χρήστο Μήτσιο, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στα… πέρατα της γης χάρη στη λατρεία του προς τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και νυν της Ντιναμό, Άντε Ρουκάβινα, ο οποίος τονίζει:

«Πουθενά στον κόσμο δεν είναι τόσο δύσκολο να παίξεις όσο σε αυτό το γήπεδο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι πιο τρελοί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη».

Τέλος, στο δισέλιδο αφιέρωμα της κροατικής εφημερίδας δεσπόζει μία τεράστια φωτογραφία του Μαλεζά από τον πανηγυρισμό του στο «Γιαν Μπλέιντελ» μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος δηλώνει περιχαρής:

«Είμαστε αήττητοι στην Ευρώπη, είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να νικήσουμε την Ντιναμό και την Μπριζ. Η Βιγιαρεάλ είναι το φαβορί του ομίλου».

Πηγή: gazzetta.gr