Η προπόνηση της ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης δεν είχε μόνο ένταση, αλλά και μπάλα. Μετά τη μακράς διάρκειας συζήτηση για τα όσα είπε (ή δεν είπε ή… πώς τα είπε) ο Έβαλντ Λίνεν για τους Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Γιώργο Κατίδη, ο Γερμανός προπονητής έδειξε τις πρώτες σκέψεις του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Και μάλιστα χρησιμοποίησε και τους δύο παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο με τους βασικούς. Κι αν για τον Μπουγαΐδη ήταν αναμενόμενο, η έκπληξη ήταν ο Κατίδης που (ελλείψει του τιμωρημένου Φούντα) δοκιμάστηκε ως δεύτερος επιθετικός στο πλευρό του Πετρόπουλου.

Το σχήμα που δοκιμάστηκε ήταν το 4-4-2, αλλά όχι με ρόμβο στο κέντρο. Οι τέσσερις μέσοι ήταν στην ίδια ευθείας. Μητρόπουλος και Φέτσης ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Γκερέιρο αριστερά και τον Κορδέρο δεξιά. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν στο τέρμα, Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής ήταν τα στόπερ, ο Τσουκαλάς χρησιμοποιήθηκε δεξί μπακ (αντί του τραυματία Βλάχου και από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ ο Αρκούδας) και αριστερά έπαιξε ο Παπαδημητρίου αντί του Τσουμάγκα που απείχε από το δίτερμα για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: sport-fm.gr