Ήταν ένας από τους πιο αξιόπιστους αμυντικούς του κόσμου. Οι ικανότητές του ήταν τέτοιες, που το παρατσούκλι «ο τοίχος» που του… κόλλησαν, φαινόταν απόλυτα ταιριαστό. Τα χρόνια περνούν για όλους, όμως και έτσι ο Βάλτερ Σάμουελ μοιάζει να διάγει τις τελευταίες του μέρες στην Ίντερ. Ειδικά μετά το νέο του τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Σάμουελ, ο οποίος βρισκόταν σε περίοδο αποθεραπείας, εξακολουθούσε να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρόβλημα στον τένοντα του τετρακέφαλου, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός είναι υποχρεωμένος να μείνει στα… πιτς για ένα μήνα ακόμα.

Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη, μοιάζει σχεδόν απίθανο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι», αν και υπάρχει η δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης αν ο σύλλογος το επιθυμεί.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, δεν αποκλείεται ο Σάμουελ να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αυτό, ασφαλώς, θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, αφού κάποιες ομάδες της πατρίδας του φέρονται πρόθυμες να του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή: sport-fm.gr