Μπορεί για τον Μπλάνκο στην παρούσα φάση να μην προκύπτει κάποια νέα επαφή, όμως αντίθετα στην «κιτρινόμαυρη» ατζέντα κυριαρχεί το όνομα του Νάτσο Σκόκο για τον οποίο θα υπάρξει αύριο νέα επαφή. Και σήμερα μίλησαν Αδαμίδης και Διαννής, με τις δυο πλευρές να είναι σε καλό δρόμο.

Η πρόταση που έστειλε ο Σταύρος Αδαμίδης με e-mail στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή έδειξε πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι εφικτή.

Το ποσό των 800.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά μπορεί να μην κάλυψε απόλυτα την πλευρά του Νάτσο, όμως είναι αρκετά κοντά στις απαιτήσεις του. Ο Διαννής μετέφερε και στον πρόεδρο της ΠΑΕ την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη μέση.

Με απλά λόγια από το ένα εκατομμύριο που ήταν οι αρχικές αξιώσεις, αν η Ένωση ανέβει λίγο τότε θα καταφέρει να αποσπάσει το τελικό «ναι» του Αργεντινού.

Μετά το μέτριο ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές με Κέρκυρα και Σέρρες, ο Σκόκο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα ξαναπήρε το… όπλο του. Με ένα γκολ που μόνο μεγάλοι ποδοσφαιριστές μπορούν να πετύχουν μετρίασε την πίκρα για την απροσδόκητη απώλεια βαθμών.

Η κλάση του μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και αυτό το ξέρει τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Σταύρος Αδαμίδης. Αν, λοιπόν, ανέβει λίγο η προσφορά, θα επιτευχθεί -μετά τον Ράφικ Τζιμπούρ- και ο δεύτερος μεγάλος στόχος της ΑΕΚ στο θέμα των ανανεώσεων.

Οι τρεις προτάσεις Αδαμίδη
Ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε από τον Πιλάβιο να μην ξανασφυρίξει ο Κουκουλάκης στη Σούπερ Λίγκα. Έκανε όμως και τρεις ακόμη προτάσεις. Πρώτον, να υπάρχουν πέντε διαιτητές και στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως ακριβώς γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερον, να θεσπιστεί θέση συμβούλου διαιτησίας και τρίτον, να κληθεί ο Κύρος Βασσάρας ως υπεύθυνος ανάπτυξης να δώσει εξηγήσεις για το αν υπάρχουν νέοι διαιτητές. Κάτι που θα είναι και μια καλή απάντηση στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Χατζηαποστόλου…

Με προσοχή στο Βόλο

Τη στιγμή που ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής άναψε «κόκκινο» στις μετακινήσεις των οπαδών του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ μετά τα επεισόδια σε Καβάλα και Σέρρες, ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι τεράστιος. Οι Ενωσίτες που θα μεταβούν την Κυριακή στον Βόλο πρέπει να έχουν φωνή αλλά και μυαλό μακριά από τις… κακοτοπιές.

Πηγή: gazzetta.gr