Από κοντά παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό την υπόθεση Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Μάικ Μπατίστ, περιμένοντας στη γωνία τις εξελίξεις προκειμένου να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τζέιμς Γκιστ για να ενισχύσει τη φροντ λάιν του, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν ακόμη ένα ψηλό. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα η φημολογία πως η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ δεν είναι ευχαριστημένη με τον Μάικ Μπατίστ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της αποδέσμευσής του.

Όπως είναι φυσικό, ο Αμερικανός φόργουορντ θα ήταν ιδανική λύση για την «πράσινη» φροντ λάιν και γι’ αυτό στο «τριφύλλι» τα μάτια και τα… αυτιά είναι στραμμένα στην Τουρκία.

Απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Μάικ Μπατίστ, είναι να λύσει ο τελευταίος το συμβόλαιό του με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Όμως, μόνο εύκολο δεν είναι να λύσει τη συνεργασία του με την τουρκική ομάδα ο «Μιχάλης», καθώς η Φενέρ θα αναγκαστεί να πληρώσει ένα… γενναίο ποσό ως ρήτρα αποδέσμευσης, πράγμα το οποίο και δεν προτίθεται να κάνει.

Ωστόσο, εάν ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την ενίσχυσή του θα πρέπει να κινηθεί το συντομότερο δυνατό, καθώς η Ευρωλίγκα δέχεται τις αλλαγές στα ρόστερ, ενόψει του TOP 16, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (26/12).

Πηγή: Sport-fm.gr