Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Γιουβέντους επί της Αταλάντα με 3-0 ήταν ο Αντόνιο Κόντε μετά τη λήξη του ματς. Ο Ιταλός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του.

Η ξέφρενη πορεία της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στη 17η αγωνιστική. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 της Αταλάντα και να κατακτήσει, ουσιαστικά, τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, εκμεταλλευόμενη και τα στραβοπατήματα των ομάδων που την ακολουθούν.

Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση, χαροποίησε τον Αντόνιο Κόντε, κάτι που φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς.

«Το παιχνίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολο. Η Αταλάντα έχει καταφέρει να δυσκολέψει με την οργάνωση και την ποιότητα των παικτών της πολλές ομάδες. Ο προπονητής της είναι ικανότατος και προετοιμάζει την ομάδα του άψογα. Για αυτό το λόγο έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με μεγάλη προσοχή. Οι παίκτες μου έκαναν αυτό που τους είχα ζητήσει. Πίεσαν από την αρχή, κατάφεραν να προηγηθούν και έδειξαν να μην ικανοποιούνται από το 1-0. Το δεύτερο γκολ μας έδωσε περισσότερη σιγουριά, ενώ με το τρίτο θεωρώ πως… καθαρίσαμε το ματς. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν πολύ καλοί και άξιζαν τη νίκη», ήταν η ανάλυση του Αντόνιο Κόντε.

Για ακόμα μία φορά οι οπαδοί σας επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. «Είμαι συγκινημένος από την συμπεριφορά τους. Για αυτούς παίζουμε και κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Άλλο τρόπο να τους ευχαριστήσουμε δεν έχουμε. Οι νίκες μας είναι αφιερωμένες σε εκείνους», είπε ο προπονητής της «Γιούβε».

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Πώς θα κινηθεί η ομάδα σας; «Το να μιλάμε για μεταγραφές θεωρώ πως είναι υποτιμητικό για τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έχουν πετύχει πολλά, τόσο φέτος, όσο και πέρσι. Γνωρίζουμε πως η οικονομική κατάσταση είναι ιδιαίτερη, παίκτης των 45 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να αποκτηθεί. Για αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που υπάρχουν. Ήδη αυτό, εν πολλοίς, έχει γίνει. Η ομάδα δεν έχει ανάγκη από μεγάλες δαπάνες για να είναι ανταγωνιστική. Με τη δουλειά μας θα το αποδείξουμε και στο γήπεδο, αυτό», είπε με νόημα ο Αντόνιο Κόντε.

Πηγή: sport-fm.gr