Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του μπασκετικού Ολυμπιακού, τα οποία είχαν ήδη εμφανιστεί από χθες, όταν και ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε μέρος του προγράμματος. Σήμερα, ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπανούλης που τραυματίστηκε στις 13 Φεβρουαρίου, στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά επανήλθε στις προπονήσεις σε δύο -και όχι σε τρεις- εβδομάδες, με το χρονικό διάστημα της απουσίας του να… παίζεται. Έτσι, θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, την προσεχή Παρασκευή (01/03).

Στην διάθεση του 59χρονου κόουτς τέθηκε και ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος επέστρεψε χθες το μεσημέρι από το Μαυροβούνιο και το παιχνίδι της εθνικής Λετονίας. Έτσι, μοναδική απουσία για τον Ολυμπιακό θα είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που εκτιμάται πως θα χάσει την υπόλοιπη κανονική περίοδο της Euroleague, λόγω βαριάς θλάσης, που αποκόμισε στο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι Μπλατ και Πειραιώτες έλαβαν την απόφαση να μην πάρουν παίκτη στη θέση του Στρέλνιεκς.