Η Μπάγερν Μονάχου έσπευσε να δείξει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στο 5ο γκρουπ του Champions League. Η περσινή φιναλίστ του θεσμού επικράτησε 2-0 της Ρόμα στην «Allianz Arena» χάρη στα γκολ των Μίλερ και Κλόζε, ο οποίος είχε και δοκάρι. Στο έτερο ματς του ομίλου, η Κλουζ νίκησε 2-1 την Βασιλεία στη Ρουμανία.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Τσέλσι με αντίπαλο την Ζίλινα, αφού επικράτησε 4-1 με τον Νικολά Ανελκά να πετυχαίνει δύο γκολ (24’,28’) και να δημιουργεί το πρώτο στον Εσιέν (13’). Το τέταρτο γκολ των μπλε πέτυχε ο Στούριτζ (48’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν με αυτογκόλ του Άλεξ στο 55’. Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου η Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε 1-0 την Μαρσέιγ.

Στον 7ο όμιλο ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Ιγκουαΐν,, οδήγησαν Μίλαν και Ρεάλ αντίστοιχα σε νίκες. Ο «Ίμπρα» πέτυχε δύο τέρματα, λυτρώνοντας τους «ροσονέρι» κόντρα στην Οσέρ (2-0), ενώ ο Αργεντινός φορ ήταν ο μόνος που βρήκε δίχτυα στο Ρεάλ- Άγιαξ: 2-0.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ, η οποία «φιλοδώρησε» με έξι γκολ την «πρωτάρα» Μπράγκα. Σημαντική νίκη για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, 1-0 την Παρτιζάν.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν-Ρόμα 2-0

Κλουζ-Βασιλεία 2-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας 0-1

Ζίλινα-Τσέλσι 1-4

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ 2-0

Μίλαν-Οσέρ 2-0


8ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρσεναλ-Μπράγκα 6-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Παρτιζάν 1-0