Ο Νικόλας Πατέρας πήγε στην Παιανία και ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι «θα είμαι δίπλα σας αλλά αν δε ματώνετε την φανέλα θα είμαι αμείλικτος». Συνάντηση κορυφής και προβληματισμός. Έχει αποδείξει ότι πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Στις επιτυχίες αλλά και στα δύσκολα.

Μετά τον διασυρμό στο «Καμπ Νού» ο Νικόλας Πατέρας πήγε το απόγευμα στην Παιανία και επεφύλλασε… καρότο και μαστίγιο για τους παίκτες. Τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά αλλά αν δεν ματώνουν για την φανέλα θα αναγκαστεί να πάρει σκληρά μέτρα.

«Ο Παναθηναϊκός χθες δεν μου θύμισε τίποτα από τον καλό του εαυτό. Παρότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο δεν δείξατε φιλοδοξίες και τη δύναμη που περίμενα. Αφήστε πίσω σας αυτό το παιχνίδι και συγκεντρωθείτε στον αγώνα με την Καβάλα.

Από εδώ και πέρα περιμένω να ματώνεται τη φανέλα και να βάζετε τα πόδια σας στην… φωτιά για τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι κοντά σας, αλλά αν δεν δω ότι δεν σέβεστε αυτά που λέω και δεν σέβεστε την φανέλα και την ιστορία της ομάδας είμαι αμείλικτος».

Πηγή: gazzetta.gr