Η μπόρα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως πέρασε… Μπορεί οι σχέσεις στην οικογένεια Γιαννακόπουλου να μην έχουν αποκατασταθεί μετά το δημόσιο κατηγορώ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του θείου του, Θανάση, ωστόσο τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν δεν υπάρχει καμία ανησυχία περί αποχώρησης της οικογένειας από την ΚΑΕ.

Πέρα από τη σχετική διαβεβαίωση του ίδιου του προέδρου της ΚΑΕ προς την ομάδα μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Παρασκευή, αλλά κι εκείνη που έδωσε χθες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, μία ακόμη απόδειξη είναι η εξής: αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Τζέισον Καπόνο και σίγουρα η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν δείχνει… αποχώρηση του προέδρου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε το οικογενειακό πρόβλημα με τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της συζύγου του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. Το ματς της Πέμπτης απέναντι στη Χίμκι (όπου με νίκη ο Παναθηναϊκός τερματίζει πρώτος στον όμιλό του) δεν το προλαβαίνει, αλλά πιθανώς να παίξει την Κυριακή στην Καβάλα.

Πηγή: sport-fm.gr