Στην καλή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, αναφέρθηκε ο Άτσο Πέτροβιτς.

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα μίλησε για τις συνεχόμενες νίκες των «ερυθρολεύκων», προβλέποντας στη συνέχεια το δύσκολο έργο που θα έχουν οι παίκτες του απέναντι σε εκείνους του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι με 13, την Κάχα Λαμποράλ με 17, την Εφές με 22 και τη Ζαλγκίρις με 14 πόντους διαφορά. Μετά τις 25 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα», δήλωσε αρχικά ο Άτσο Πέτροβιτς και πρόσθεσε:

«Σε πολύ κατάσταση είναι οι Σπανούλης και Παπανικολάου και γι’ αυτό θα πρέπει οι παίκτες μας να είναι σκληροί απέναντί τους, ενώ δύσκολοι είναι επίσης, οι Χάινς, Πρίντεζης και ο πρώην NBAer, Τζος Πάουελ με τον Πέρο Άντιτς».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Τσεντεβίτα είπε: «Ο Χάινς παίζει πολύ καλά το “πικ εν ρολ”, ενώ χρησιμοποιεί τα γρήγορά του πόδια και την καλή του άμυνα. Επίσης και ο Πρίντεζης είναι πολύ γρήγορος, άρα περιμένει δύσκολη δουλειά τους ψηλούς μας», για να καταλήξει: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και είμαι σίγουρος πως θα οι φίλαθλοί μας θα δουν ένα ωραίο παιχνίδι».

Τέλος, ο Πέτροβιτς παραδέχθηκε πως το μυαλό των παικτών του, ίσως να… ταξιδεύει στο ντέρμπι της Κυριακής (9/12) κόντρα στην Τσιμπόνα, ωστόσο το σημαντικό όπως τόνισε, είναι πως άπαντες στην Τσεντεβίτα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και αυτό φάνηκε από το δείπνο που θα τους παραθέσει ο αρχηγός της ομάδας, Μαρίνο Μπαζντάρεβιτς, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Πηγή: Sport-fm.gr