Συνέχεια δίνεται σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδας με τους δύο αγώνες που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα των πρώτων ματς της προημιτελικής φάσης. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ματς στο Περιστέρι μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΚ, το οποίο -ούτως ή άλλως- έδειχνε το πιο αμφίρροπο από την ημέρα της κλήρωσης.

Πάντως, χθες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί στα παιχνίδια με Λαμία και Πανιώνιο αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, οι επαναληπτικοί αγώνες ακόμη τους έχουν ως φαβορί για την πρόκριση.

Στο παιχνίδι που ανοίγει το σημερνό πρόγραμμα (17:00, Cosmote Sport 2), Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης, το μεγάλο φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι. Οι Αρκάδες, δεν διανύουν καλή περίοδο στο πρωτάθλημα, με το Κύπελλο να δείχνει το αποκούμπι τους.

Δύο ώρες αργότερα (19:00, Cosmote Sport 1), Ατρόμητος και ΑΕΚ που έχουν… ανοικτούς λογαριασμούς και από το πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα να αναμετρηθούν και στο Κύπελλο. Ο Νταμίρ Κάναντι ξέρει τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, κάτι που γνωρίζει και ο Μανόλο Χιμένεθ, που επέστρεψε στον πάγκο της Ένωσης, όπως και ο Σιμόες σε αποστολή. Ένα ματς που αναμένεται να δώσει συγκινήσεις…

Το πρόγραμμα των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας:

  • Λαμία-Ολυμπιακός 3-3
  • Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-1
  • Αστέρας-Εργοτέλης (17:00)
  • Ατρόμητος-ΑΕΚ (19:30)