Πειθαρχική δίωξη εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη διαρροή μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ, που αφορούσε τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης.

Οι Πειραιώτες εξαπέλυσαν «μύδρους» κατά πάντων, με τη θέση της ΠΑΕ να γίνεται γνωστή μέσω της ιστοσελίδας gavros.gr. Στο στόχαστρό τους ήταν -μεταξύ άλλων- οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης, η ΚΕΔ και η ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και προβλέπεται τιμωρία με πρόστιμο 20-50 χιλιάδων ευρώ για δυσφημιστικές κρίσεις σε βάρος των οργάνων του ποδοσφαίρου. Στα όσα είχαν αναφέρει οι «ερυθρόλευκοι» υπήρξαν και απαντήσεις, οι οποίες μένει να φανεί εάν θα έχουν ανάλογες συνέπειες.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον υπάρχει σχετική οδηγία για να τεθούν σε εφαρμογή οι κανονισμοί κατά όσων εκφράζονται δυσμενώς εναντίον αθλητικών και ποδοσφαιρικών οργάνων, έπειτα από την επίθεση στον διεθνή διαιτητή, Θανάση Τζήλο, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.