Η Γιουβέντους κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της στο πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο πορτιέρο της «Γηραιάς Κυρίας», μίλησε μετά την χθεσινή (άνετη) νίκη επί της Νόρτζελαντ (4-0) και τόνισε πως η ισοπαλία θα ήταν προτιμότερο αποτέλεσμα στον έτερο αγώνα του ομίλου, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σαχτάρ (3-2).

«Η ισοπαλία θα ήταν καλή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο» παραδέχθηκε και συνέχισε λέγοντας πως «το σημαντικό είναι πως κρατάμε ακόμα την τύχη στα χέρια μας. Αντιμετωπίζουμε την Τσέλσι στην έδρα μας και στη συνέχεια ταξιδεύουμε στο Ντόνετσκ. Δεν μπορούμε φυσικά να στηριζόμαστε συνεχώς σε αποτελέσματα των άλλων αλλά το θετικό είναι πως έχουμε αυτοπεποίθηση και πως μπορούμε με δύο νίκες να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Η Γιουβέντους έτρεχε ένα σερί 49 αγώνων αήττητη, κάτι που έληξε με την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ. Ο Μπουφόν κληθείς να σχολιάσει ενδεχόμενη έλλειψη κινήτρου, ανέφερε:

«Δεν χάσαμε το κίνητρό μας. Όπως είπα μετά το ματς με την Ίντερ, όταν προέρχεσαι από τόσο μεγάλο σερί, γιγαντώνεται η αυτοπεποίθησή σου αλλά παράλληλα χαλαρώνεις και δεν έχεις την ίδια «πείνα» με την οποία έφτασες μέχρι εκεί. Είναι φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση».

Τέλος σχολίασε την άνετη επικράτηση επί της Νόρτζελαντ, το βράδυ της Τετάρτης.

«Ήταν μια πολύ πειστική εμφάνιση που έδειξε πως εάν η Γιουβέντους βγει στον αγωνιστικό χώρο με την κατάλληλη διάθεση και συστατικά στο παιχνίδι της, τότε πολύ λίγες ομάδες μπορούν να την κοντράρουν».

Πηγή: sport-fm.gr