Λίγες εβδομάδες πριν η εικόνα του Άρη ήταν μιας ομάδας που πραγματικά δεν τραβούσε και η αισιοδοξία είχε πάει… περίπατο.

Ωστόσο, ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και στην 9η αγωνιστική η εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη 2-1 επί τις Βέροιας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Η «βασίλισσα του Βορρά» πλήρωσε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό των παικτών της παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννιά και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Ο Άρης πλέον δείχνει ότι γίνεται ξανά ομάδα με όλη την σημασία της έννοιας και πλέον βλέπει με άλλο… μάτι το μέλλον του στο πρωτάθλημα. Οι θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Βέροια έμεινε με εννιά παίκτες και έδειξαν χαρακτήρα, γυρνώντας το παιχνίδι παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έναρξη του αγώνα. Σκόρερ και πάλι ο Αγκάνθο για ένα ακόμα παιχνίδι.

Στον αντίποδα η Βέροια ξεκίνησε εντυπωσιακά και έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στο «Βικελίδης», ωστόσο, ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός των παικτών της οδήγησε στο να μείνει με εννιά, μετά την αποβολή του Μπαργκάν στο 44΄και του Σνάουτσνερ στο 60’ και ως εκ τούτου να φύγει ηττημένη από την Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sport-fm.gr