Η ΑΕΚ μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε και το ρεπό που έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν την Τρίτη, επιστρέφει… στα βάσανα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή. Ο Γερμανός προπονητής είναι στο… περίμενε με τον Ταξιάρχη Φούντα, καθώς θα χάσει την πρώτη προπόνηση της Τετάρτης, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U-18.

Ο «ήρωας» της ΑΕΚ μόλις μια ημέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ενσωματώθηκε με τα υπόλοιπα… μωρά που έχουν στη διάθεσή τους οι Παχατουρίδης και Γεωργόπουλος και προπονείται κανονικά στον Άγιο Κοσμά.

Αυτό όμως έχει και τις… απώλειες για την «Ένωση». Η τελευταία προπόνηση που θα δώσει η Εθνική είναι το πρωί της Τετάρτης στις 9:30. Και ενώ ο Λίνεν έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση την ίδια ημέρα για τους παίκτες του.

Αυτό σημαίνει ότι ο 17χρονος άσος θα απουσιάσει από την πρώτη στα Σπάτα, ενώ το απόγευμα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να καταστρώσει σιγά-σιγά τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας τους πάντες μαζί του, καθώς (πλέον) και την ψυχολογία με το μέρος του, αφού η ΑΕΚ… έσπασε το ρόδι.

Πηγή: sport-fm.gr