Έπειτα από κάποιες αναβολές, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ προχώρησε χθες στην εκδίκαση της προσφυγής του Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό οφειλόμενων από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με 550.000 ευρώ τον χρόνο. Έμεινε έναν χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2017, έχοντας πληρωθεί 270.000 ευρώ. Η αποζημίωσή του «κλείδωσε» περίπου στα χρήματα που είχε λαμβάνειν στα δύο χρόνια (970.000, μαζί με τα εξοφληθέντα), σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Μέσω της προσφυγής του, ο παίκτης αξίωνε και 120.000 από τη ρήτρα για μη έγκαιρη πληρωμή. Το διάστημα που παρέμενε η εκκρεμοδικία, έλαβε 100.000+100.000 ευρώ, οπότε πλέον του οφείλονται 620.000. Το αρμόδιο όργανο θα κρίνει τις δόσεις που θα οριστούν για να εξοφλήσει το «τριφύλλι».

Αναφορικά με την υπόθεση του Νούνο Ρέις, πήρε νέα αναβολή, με τον Πορτογάλο να έχει συμφωνήσει στον διακανονισμό. Για γραφειοκρατικούς λόγους καθυστερούν τα επίσημα.

Για την υπόθεση Ρινάλντι, το «τριφύλλι» ζητά να βγει γρήγορα η απόφαση και η δοσοποίηση, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με το ζήτημα της αδειοδότησης, ενώ με το θέμα του Ρέις δεν τίθεται κανένα ζήτημα.