Έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης επέλεξε ο Λεονάρνο Ζαρντίμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού και από το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι. Κυρίως από τους Λεάντρο Γκρέκο και Γιάννη Φετφατζίδη. Οι δύο μέσοι σκόραραν από δύο γκολ έκαστος στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων και εντυπωσίασαν τον Πορτογάλο τεχνικό με την απόδοση τους.

Ο «Φέτφα» ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και έθεσε υποψηφιότητα για την ενδεκάδα ενόψει του ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γκρέκο. Ο Ιταλός σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για τους… μεγάλους. Για την ομάδα Νέων είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Πασαλίδης.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, οι Νταβίδ Φουστέρ και Τάσος Παπάζογλου έκαναν θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Χολέβας συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας «αγώνα» δρόμου για να επανέλθουν πλήρως σε δράση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, αφού το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει διήμερο ρεπό.

Πηγή: sport-fm.gr