Ο Πορτογάλος σε αυτά τα έξι παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής εννιά τελικές προσπάθειες, αλλά κανένα γκολ (2ος πίσω μόνο από τον Τζεμπούρ), έχει μόνο 7 πετυχημένες σέντρες από τις 32 που έχει δοκιμάσει, έχει προλάβει να κάνει 33 λάθη (2ος σε όλη την ομάδα) και στον μόνο τομέα που δείχνει να συνεισφέρει είναι αυτός των κερδισμένων φάουλ. Έχει 16 και είναι πρώτος σε όλη την ομάδα.

Ναι, το γεγονός ότι παίζει σε μια θέση που δεν του αρέσει είναι ένα ελαφρυντικό για τον ίδιο. Με τον Ιμπαγάσα όμως εκτός πλάνων για τον επόμενο μήνα, είναι πολύ πιθανό ο Ζαρντίμ να τον βάλει στη θέση του. Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε ο 25χρονος μέσος.

Να παίξει τον ρόλο του αντί-Ιμπαγάσα, μια και η διοίκηση γνώριζε ότι o «Κάνιο» δεν θα μπορούσε να βγάλει τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Η αλήθεια είναι ότι στον άξονα δείχνει πιο άνετος. Όχι ότι έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια, αλλά φαίνεται πολύ περισσότερο. Μέσα στο «Εμιρεϊτς» μπορεί να τον στοιχειώνει η απίστευτη ευκαιρία που έχασε, αλλά έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο.

Όμως ο Ζαρντίμ δεν έχει μόνο τον Μασάδο για τη συγκεκριμένη θέση. Έχει και τον Γκρέκο. Τον έχει βάλει σε κάποια παιχνίδια (Γιάννινα και Σάλκε) ως αριστερό εσωτερικό μέσο, μία θέση που και ο ίδιος ο Ιταλός έχει τονίσει ότι του ταιριάζει καλύτερα. Και φυσικά μην ξεχνάμε και τον Τάτο.

Ο νεαρός μέσος δεν έχει παίξει ακόμα σε επίσημο παιχνίδι. Ναι μεν έχει βρεθεί στην αποστολή κάποιων αγώνων, αλλά ακόμα δεν έχει ντεμπουτάρει με την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Και ο Ζαρντίμ καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας με τον Ιμπαγάσα και τότε σε αποθεραπεία, αλλά και τον Γκρέκο τον έβαζε σε αυτήν τη θέση.

Πηγή: sday.gr