Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τον θρύλο του ΝΒΑ και τι να πρωτοπεί γι’ αυτόν;

Ας αφήσουμε λοιπόν τις φωτογραφίες να σκιαγραφήσουν το πορτρέτο του, μπας και αποφύγουμε τον διασυρμό…

Ο Larry Bird και οι cheerleaders της Indiana State!

Ο Bird πρωτοεμφανίζεται το 1977, οδηγώντας τους Indiana State Sycamores από την αφάνεια στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο MVP του All-American κερδίζει φάουλ από τον Erskine Robinson των West Texas State κατά τη διάρκεια του τουρνουά Missouri Valley Conference (1979).

Ο Bird αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του Alex Gilbert (αριστερά) and Carl Nicks μετά τη νίκη της Indiana State επί του Arkansas με 73-71, που σηματοδότησε την πρόκριση στο Final Four (1979).

Ο Larry ξεκουράζεται στον πάγκο σε αγώνα εντός έδρας. Οι Sycamores ήταν, με τη βοήθεια του Bird, αήττητοι και η No. 1 ομάδα της χρονιάς (1979).

Ο Bird και ο μόνιμος αντίπαλός του Magic Johnson ποζάρουν για το Final Four του 1979.

Ο Bird δίνει μια χείρα βοηθείας στον Johnson κατά τη διάρκεια του NCAA Championship στο Salt Lake City (1979).

Ο Bird και ο προπονητής του αλληλοσυγχαίρονται για τις επιτυχίες τους: ο Larry κέρδισε το βραβείο «Παίκτης της Χρονιάς», ενώ ο Hodges πήρε τον έπαινο «Προπονητής της Χρονιάς», καθώς είχε χάσει έναν μόνο αγώνα σε όλη τη σεζόν (1979).

Ο καλύτερος παίκτης του κολεγιακού μπάσκετ για το 1979 κερδίζει μια αγκαλιά από τη μασκότ των St. Louis Cardinals στο Busch Stadium. Ο Bird έριξε τιμητικά και την πρώτη μπαλιά (1979).

Ανάποδο layup στον αγώνα εναντίον των Pistons (1985).

Ο Larry κάνει ζέσταμα πριν από τον αγώνα με τους Knicks (1992).

Ο προπονητής των Pacers ποζάρει για το εξώφυλλο του «Sports Illustrated» (1997).

Oι Magic Johnson και Larry Bird περνάνε καλά στη συνέντευξη Τύπου του NCAA Championship 2009, πριν από τον αγώνα Michigan State-North Carolina.