Τρεις παλαίμαχοι παίκτες της Μάριμπορ με δηλώσεις τους στον σλοβενικό Τύπο έδειξαν πως σέβονται μεν την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, αλλά θεωρούν πως στο αποψινό ματς η Μάριμπορ έχει όλα τα φόντα να πάρει τη νίκη. Μάλιστα όλοι τους στάθηκαν στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι».

Μαρίνκο Γκάλιτς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως ήταν. Πιστεύω πως η Μάριμπορ έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει έναν βαθμό, ίσως ακόμη και τρεις. Από όσα ξέρω οι αντίπαλοι έχουν κάποια προβλήματα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι επηρεασμένο από την κρίση που υπάρχει στη χώρα και υπάρχει ραγδαία πτώση. Από την άλλη η Μάριμπορ είναι σε ανοδική πορεία. Για μένα δεν θα είναι έκπληξη αν κερδίσει η Μάριμπορ».

Ντέγιαν Ντιουράνοβιτς: «Το ματς αυτό με τον Παναθηναϊκό ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία της Μάριμπορ για να κερδίσει φέτος στο Europa League. Πάντως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, με συχνές παρουσίες στο Champions League».

Σίμον Σέσλαρ:
«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τη Μάριμπορ να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό. Όμως αν χάσει, δεν θα πρέπει να απογοητευτεί. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση και σπουδαίους παίκτες. Σίγουρα είναι το φαβορί».

Πηγή: sport-fm.gr