Με τρεις αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν στα Γιάννενα (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, 19:30), την Κομοτηνή (Πανθρακικός-Παναθηναϊκός, 17:15) και τη Λιβαδειά (Λεβαδειακός-Βέροια, 17:15), ανοίγει σήμερα η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Super League.

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοδοξεί να επιτύχει το «3 στα 3» απέναντι στην ομάδα που απέσπασε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Στην Κομοτηνή, ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό, δεν έχει περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες αφού ήδη βρίσκεται στο -4 από τους πρωτοπόρους.

Οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν με τον Κουΐνσι που αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη συμμετοχή του την εφετινή περίοδο, αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μπουμσόνγκ (ανέτοιμος) και Κατσουράνη, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις έξι αγωνιστικές της τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Στη Λιβαδειά θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Βέροια δύο ομάδες που προέρχονται από δύο σερί ήττες και ευελπιστούν για το θετικό αποτέλεσμα.