Σε έντονους ρυθμούς η προπόνηση της Πέμπτης στον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε να ανεβάσει την ένταση της καθώς είχε στη διάθεσή του και τους διεθνείς πανέτοιμους να ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα μετά από την αποθεραπεία που έκαναν χθες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του μόνο τους τραυματίες οι οποίοι συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Ο Μανιάτης έκανε θεραπείας και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά τις ασκήσεις που έγιναν και αφορούσαν στα τελειώματα των φάσεων, και στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν το σύνθημα για να αρχίσει η δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν «διπλό», με τον Ζαρντίμ να δίνει διαρκώς οδηγίες. Μάλιστα, αρκετό από το παιχνίδι που έγινε άρχιζε από στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα, διατάσεις και εκτελέσεις φάουλ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Γκρέκο, Μασάντο, Χολέβας, Πάντελιτς, αλλά και ο Τοροσίδης, χρησιμοποιούσαν τοίχος και εκτελούσαν φάουλ, με τον Γιαννιώτη στο τέρμα.

Πηγή: sport-fm.gr