Τις δικές του σκέψεις για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε εκθέτει σε συνέντευξή του στη «Gazzetta dello sport» ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τονίζει, μεν, πως η χρονιά για την ομάδα του αναμένεται δύσκολη, προσθέτει, όμως, πως δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του για να πετύχουν τους στόχους τους.

Μπορεί να θεωρείται η πλουσιότερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ξόδεψε τεράστια ποσά για να αποκτήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Μπορεί όλοι να θεωρούν πως το πρωτάθλημα το έχει στο «τσεπάκι» της. Η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά και οι πρώτες «μουρμούρες» έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Ο προπονητής της Παρί, Κάρλο Αντσελότι, είναι αυτός που έχει κληθεί να οδηγήσει τους Παριζιάνους στις επιτυχίες. Αν και ακόμα είναι νωρίς, ο Αντσελότι ανέλυσε τις σκέψεις του για την νέα χρονιά, σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello sport».
«Ξοδέψαμε πολλά για μεταγραφές και για αυτό όλοι μας θεωρούν φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και χρόνος για να φτιάξεις καλή ομάδα. Οι μονάδες υπάρχουν, αλλά το σύνολο δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει πρώτα από όλα να δουλέψουμε στην ψυχολογία και μετά στην τακτική, όπου είμαστε ακόμα πίσω. Αλλά είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά, για αυτό είμαι εδώ, εξάλλου», τόνισε ο Αντσελότι.

Μιλώντας για το Τσάμπιονς Λιγκ και για όσους θεωρούν πως η ομάδα του συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί, ο Αντσελότι φρόντισε να ρίξει τους τόνους. «Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι τα φαβορί. Αν και οι Καταλανοί δεν είναι ισχυροί όπως άλλες χρονιές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον όμιλο και μετά βλέπουμε», είπε ο «Καρλέτο», που εμφανώς δεν θέλει να αγχώσει τους ποδοσφαιριστές του.

Πηγή: sport-fm.gr