Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μίλαν έκανε ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, μιλώντας στο ιταλικό «Sky», λίγο μετά την άφιξή του στην Ιταλία. Ο Ολλανδός μέσος, που θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που το όνειρό του να παίξει στη Μίλαν έγινε πραγματικότητα.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μίλαν. Οι Ιταλοί, που κατέβαλαν περίπου 4 εκατ. ευρώ, περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να ανακοινώσουν τη μετακίνηση του Ολλανδού.

Στο μεταξύ ο Ντε Γιόνγκ αισθάνεται, ήδη, παίκτης των «ροσονέρι». Μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που ανήκει στην ομάδα του Μιλάνου. «Είμαι ευτυχισμένος. Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση στη ζωή και την καριέρα μου», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Γιατί ο Ντε Γιόνγκ επέλεξε να έρθει στη Μίλαν; «Από μικρός ήθελα να παίξω στη Μίλαν, γιατί είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει πάντα και έχει μεγάλους παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα παίξω και σε αυτό του Μιλάνου», ήταν η απάντηση του δυναμικού μέσου.

Ο Ντε Γιόνγκ είχε και ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της νέας του ομάδας. «Τους ζητάω να είναι ήρεμοι και να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Θα αποδείξουμε όλοι μας την αξία μας, χαρίζοντάς τους μεγάλες επιτυχίες. Εγώ θα δίνω πάντα το 100%. Να είναι βέβαιοι για αυτό.»

Πηγή: sport-fm.gr