Ανάμεσα στους πάρα πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι κι ο Αλεσάντρο Ντε Πιέρο! Ο βετεράνος άσος, που μετά από από…μία ζωή στη Γιουβέντους έμεινε ελεύθερος και ετοιμάζεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Άραγε θα ήταν μία λύση ο Ντελ Πιέρο για τον Ολυμπιακό; Αγωνιστικά, ουδείς μπορεί να απαντήσει σοβαρά. Σε πιο μεγάλη ηλικία κι από τον Ιμπαγάσα και μετά από μία σεζόν με ελάχιστες συμμετοχές, κανείς δεν ξέρει αν θα έκανε τη διαφορά στην επίθεση, ειδικά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει ανάγκη περισσότερο η ομάδα ένα κυνηγό με εξτρά ποιότητα.

Εμπορικά σίγουρα θα ήταν μία επιτυχημένη κίνηση για το σύλλογο, καθότι θα πουλούσε φανέλες, θα έδινε ένα ακόμη κίνητρο για να πάει στο γήπεδο (τουλάχιστον στην αρχή) ο κόσμος και θα αποτελούσε και μία διαφήμιση για τον Ολυμπιακό να ακούγονταν το όνομά του στην Ευρώπη, έχοντας συνδεθεί με ένα τέτοιο μεγάλο σταρ, έστω του «πρόσφατου παρελθόντος».

Φαντάζομαι ότι κάποια τέτοια πράγματα βάζουν στη ζυγαριά και στον Ολυμπιακό και θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Αν κι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μάλλον σε αυτή τη φάση θα μετρήσει το αγωνιστικό συμφέρον, μετά την απώλεια του Μιραλάς.

Για να δούμε, γιατί ούτε τέσσερα 24ωρα δεν έμειναν για τις μεταγραφές. Και μην ασχολείστε με τις μεταγραφές των ελεύθερων παικτών στο πρώτο 15νθήμερο του Σεπτέμβρη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί μετά να δηλωθούν στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Να πάρεις ένα παίκτη και να μην έχεις δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ;…

Πηγή: sport-fm.gr