Δεν χάνει την αισιοδοξία του ο Κάρλο Αντσελότι, παρά την τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός προπονητής πιστεύει πως η ποιότητα των παικτών του στο τέλος θα κάνει τη διαφορά και θα οδηγήσει την ομάδα του στο δρόμο των επιτυχιών.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, ελπίζοντας να δημιουργήσει μια ομάδα ανίκητη, που θα πρωταγωνιστούσε τόσο στο Σαμπιονά όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά η έλευση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γέμισε με ενθουσιασμό και σιγουριά τους οπαδούς της Παρί, που περίμεναν να δουν από την αρχή του πρωταθλήματος την ομάδα τους στην κορυφή.

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Παρισιού δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ με τη Μπορντό και την Αζαξιό, ακολούθησαν την ισοπαλία με 2-2 της πρεμιέρας κόντρα στη Λοριάν, προκαλώντας διαμαρτυρίες στις τάξεις των οπαδών. Ο προπονητής της Παρί, όμως, Κάρλο Αντσελότι, παραμένει αισιόδοξος και σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας του.

«Ασφαλώς περίμενα μια καλύτερη εκκίνηση, γιατί η ποιότητα δεν μας λείπει. Η πίεση που ασκείται πάνω μας δεν πρέπει να μας επηρεάσει και να μας γονατίσει. Στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως θα το πάρουμε. Θα βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, ο χρόνος κυλάει υπέρ μας», τόνισε ο Αντσελότι.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς, που δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα. «Δεν είμαι έτοιμος 100%. Όταν έρθουν οι πρώτες νίκες, όλα θα είναι ευκολότερα. Θα ανέβει η ψυχολογία μας και θα παίξουμε καλύτερα, είμαι σίγουρος», δηλώνει ο «Ίμπρα».

Πηγή: sport-fm.gr