Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η μετακίνηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις κατηγορίες για προδοσία να δίνουν και να παίρνουν. Ένας από τους πιο διάσημους υποστηρικτές της Άρσεναλ ο δημοσιογράφος Πιρς Μοργκαν ανέβασε αλλεπάλληλα tweets όπου επιτίθεται στον Ολλανδό επιθετικό αλλά και στη διοίκηση της ομάδας που τον άφησε να φύγει. Ο σχολιαστής τoυ CNN εξάλλου θυμήθηκε και τους Νασρί και Κόουλ για τους οποίους είχε επίσης έναν φαρμακερό λόγο να πει!

Αρχικά ο Μόργκαν τα έβαλε με τη διοίκηση της Άρσεναλ, λέγοντας: «Θα προτιμούσα να δω τον Φαν Πέρσι να σαπίζει με τους αναπληρωματικούς για έναν χρόνο παρά να τον πουλήσουμε στη Γιουνάιτεντ. Τι διάολο σκεφτόμαστε;» ενώ σειρά πήρε ο ίδιος ο παίκτης τον οποίο χαρακτήρισε ως το χειρότερο προδότη στην ιστορία των «κανονιέρηδων» με τη μετακίνησή του αυτή.

Το… παραλήρημα του Μόργκαν συνεχίστηκε με τον ίδιο να απορεί: «Αν πήγαινε στο εξωτερικό θα το καταλάβαινα, αλλά στους χειρότερους αντιπάλους μας; Ασυγχώρητο» για να κορυφώσει την επίθεσή του προς τον 27χρονο ποδοσφαιριστή γράφοντας: «Περίεργο, νόμιζα πως ο Φαν Πέρσι ήταν διαφορετικός. Αποδείχτηκε ότι είναι άλλος ένας μισθοφορικό, άκαρδο, εγωιστικό σκ..ό!».

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να τα «χώσει» και στον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ Ιβάν Γκαζίδη, ενώ θυμήθηκε και τον Σαμίρ Νασρί, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι πήγε στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ λέγοντας: «Συγχαρητήρια Νασρί, δεν είσαι πλέον ο πιο αντιπαθητικός πρώην παίκτης της Άρσεναλ στη Βρετανία».

Τελικά ο Μόργκαν αναφέρθηκε και στον Άσλεϊ Κόουλ αναφέροντας: «Καλά νέα Άσλεϊ, βρήκαμε τελικά κάποιον πιο παραδόπιστο από σένα».

Φυσικά η… διαδικτυακή παράκρουση του Μόργκαν δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Ρίο Φέρντιναντ κορόιδεψε τον Άγγλο σχολιαστή γράφοντας: «Δάκρυα για τον Πιρς! Τα πιο γρήγορα tweet που έχω δει στη ζωή μου! Πάνω από 5000 σε 20 λεπτά!», ενώ σε επόμενο tweet γράφει: «Ο Πιρς Μόργκαν με αφρούς στο στόμα, με τα μάγουλα και το σαγόνι να τρέμουν…Χαλάρωσε!»

Πηγή: sport-fm.gr