Στο θέμα της υπόθεσης του Λούκα Μόντριτς και της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ήττα (2-0) της Τότεναμ από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια». Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο κροάτης μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει για τους «μερένχες», μόνο αν εκείνοι καταθέσουν την κατάλληλη πρόταση στη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου.

«Συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Είναι ένα θέμα που αφορά εμάς και θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια λύση στο μέλλον. Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πλησιάζει τις απαιτήσεις του προέδρου. Καταλαβαίνουμε τον Μόντριτς και εκείνος χρειάζεται να καταλάβει εμάς. Αν δεν υπάρξει η κατάλληλη προσφορά, δεν πρόκειται να φύγει», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και πρόσθεσε:

«Οι επαφές που πρέπει να έχουμε με τους άλλους συλλόγους θα πρέπει να γίνουν στα πλαίσια που επιθυμεί η διοίκηση της Τότεναμ. Είναι κάτι δύσκολο. Σεβόμαστε το μέγεθος της Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει, αλλά και εκείνη χρειάζεται να σεβαστεί τις δικές μας πεποιθήσεις».

Πηγή: sport-fm.gr