Από το μηδέν ξεκινάει τη φετινή σεζόν η Μίλαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην Gazzetta dello Sport. «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Πρόκειται για την αρχή μίας συναρπαστικής πρόκλησης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου του Μιλάνου. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Πάτο και τον Μπόατενγκ η αγωνιστική περίοδος που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

«Είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, διαφορετική από τις πρώτες μου δύο στην ομάδα. Κατά κάποιο τρόπο είναι περισσότερο συναρπαστική, επειδή έχουμε μία ομάδα που θα τη δούμε να βελτιώνεται. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

Πρόκειται για την αρχή μίας συναρπαστικής πρόκλησης. Πρώτος μας στόχος παραμένει να είμαστε μία από τις πρώτες ομάδες στην Ιταλία και να μπορούμε να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League της επόμενης σεζόν. Στην Ευρώπη στόχος μας είναι να περάσουμε τη φάση των ομίλων, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά», ανέφερε αρχικά ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Η ομάδα δουλεύει καλά, όμως ακόμη δεν έχουμε φτάσει στην κορυφή της απόδοσής μας. Δεν έχει σημασία να φτάσουμε από τώρα σε αυτό το σημείο. Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, την διάθεσή τους, τον τρόπο που προπονούνται και τη φιλοσοφία τους πάνω στο ποδόσφαιρο»

Καταλήγοντας, ο 45χρονος προπονητής τόνισε: «Είναι μία σημαντική χρονιά για τον Αλεξάντρε Πάτο και τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Χρειάζεται να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην ποιότητά τους και πλέον έχουμε μεγαλύτερες ευθύνες. Αυτό είναι καλό και για τους δύο».

Πηγή: sport-fm.gr