Στην περίπτωση του Σανθ Οβεχέρο Χακόμπο στρέφεται ο ΠΑΟΚ, αφού ο Μιχάλης Σηφάκης δεν βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και περιμένει προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται ότι βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε λύσει τη συνεργασία του με τους Αρκάδες τον περασμένο Μάρτιο, αφού πρώτα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση.

Ο 29χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί, επίσης, για τέσσερα χρόνια στη Βαγιαδολίδ και από ένα σε Νουμάνθια και Χετάφε. Το όνομα του Χακόμπο είχε ακουστεί για κάποιες κυπριακές ομάδες, όπως και για κάποιες ισπανικές της δεύτερης κατηγορίας.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έψαξαν καλά την υπόθεση με την μέση του παίκτη και θεωρούν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή λύση για τα γκολπόστ της ομάδας. Άλλωστε, την περσινή σεζόν ο Ισπανός έπαιξε σε 22 αγώνες του Αστέρα και είχε μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν ότι ο Χακόμπο θα καλύψει το κανό στον «άσο» που άφησε ο Ντάριο Κρέσιτς, εκτός και αν ο Μιχάλης Σηφάκης αλλάξει τα δεδομένα την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ περιμένει και τον Πορτογάλο αμυντικό που κάνει τις τελευταίες προσπάθειες να ξεμπλέξει με την ομάδα, που έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Τελείωσαν οι έλεγχοι

Τα αποτελέσματα του τελευταίου οικονομικού και νομικού ελέγχου που έγινε στον ΠΑΟΚ περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να αποφασίσει αν θα μπει στην ΠΑΕ. Η εταιρεία «Ernst and Young», σύμφωνα με τη SportDay, έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά του «Δικεφάλου του Βορρά» και μέχρι την Τρίτη παραδίδει τα αποτελέσματα του ελέγχου στον ομογενή επιχειρηματία.

Πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτή η παραπάνω τελείωσε με τους Θεσσαλονικείς, όπως επίσης τελείωσε και το γραφείο που ανέλαβε τον νομικό έλεγχο της ΠΑΕ.

Το πόρισμα παραδίδεται στον Σαββίδη κι αν δεν προκύψει κάτι φοβερό -οποιαδήποτε μεγάλη έκπληξη- τότε ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα έχει κανένα -φανερό- λόγο να μην πει το οριστικό «ναι».

Πηγή: sport-fm.gr