Ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι ήταν ο λόγος για τον οποίο προφυλάχθηκε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει στο βραδινό φιλικό με την Μπράγκα στις 22:45 (ώρα Ελλάδας). Δεν εκφράζεται ανησυχία από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως είναι λογικό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλησε να κουράσει περισσότερο τους παίκτες του, αφού ακολουθεί και το φιλικό παιχνίδι και δούλεψε κυρίως σε στημένες φάσεις αλλά και πάνω στην τακτική.

Σε ό,τι αφορά το μικροτραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όπως διαμηνύει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μην παίρνει μέρος στο παιχνίδι απέναντι στην Μπράγκα, προκειμένου να προφυλαχθεί και σε αυτήν την περίπτωση θα αγωνιστεί κόντρα στη Νιούκαστλ την Παρασκευή.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στην Αθήνα, λόγω τραυματισμών (Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Ζαραδούκας) συνεχίζουν ο καθένας το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Πηγή: sport-fm.gr