Τα τυπικά απομένουν για να αρχίσει η εποχή Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία με τον 48χρονο προπονητή είναι δεδομένη και αναμένεται να επισημοποιηθεί ακόμη και σήμερα. Το κλείσιμο του κεφαλαίου «προπονητής» θα δρομολογήσει τις εξελίξεις και στα υπόλοιπα ζητήματα των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Σημειώνεται πως κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά και πως «παίζει» ακόμη το όνομα του Γιούρι Ζντοβτς, αλλά είναι δύσκολο να προτιμηθεί ο Σλοβένος τεχνικός από τη στιγμή που δεσμεύεται με υψηλό συμβόλαιο από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη κρίσιμη συνάντηση με τον κοινό εκπρόσωπο των Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου και Βουγιούκα. Η πρόθεση της ΚΑΕ να κρατήσει και τους τέσσερις είναι δεδομένη, ωστόσο στην πρώτη επαφή υπήρχε οικονομική διαφορά. Δύσκολα θα παραμείνει ο Νικ Καλάθης, που έχει στρέψει το βλέμμα του στο ΝΒΑ, πιθανότατα θα μείνει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, μένουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Ντρου Νίκολας και του Μάικ Μπράμος, ενώ με ενδιαφέρον εξετάζονται οι περιπτώσεις των Δημήτρη Μαυροειδή, Βασίλη Καββαδά και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr