Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας, οι άνθρωποι του Άρη ανακουφίστηκαν και πλέον στρώνονται στην δουλειά. «Κλείνουν» τον νέο προπονητή οι «κίτρινοι», ετοιμάζουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Ανανεώνει ο Ακόστα.

Πλέον, η διοίκηση του Άρη σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά. Πρώτος στόχος είναι η αναζήτηση προπονητή. Νίκος Αναστόπουλος και Μάκης Κατσαβάκης βρίσκονται ψηλά στην σχετική λίστα και αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το θέμα τις επόμενες ημέρες.

Εκτός αυτού, οι «κίτρινοι» πρέπει να κινηθούν γρήγορα προκειμένου να κλείσουν Έλληνες παίκτες μέχρι 24 ετών. Ο Άρης έχει την δυνατότητα να κάνει όσες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών μέχρι 24 ετών θέλει και για να έχει αξιόλογο ρόστερ τη νέα χρονιά πρέπει να προχωρήσει άμεσα και μεθοδικά.

Τέλος, οι άνθρωποι του Άρη θα προσπαθήσουν να κρατήσουν και ορισμένους ποδοσφαιριστές από το ήδη υπάρχον ρόστερ. Πρώτος εξ΄ αυτών είναι ο Νόε Ακόστα, ο οποίος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Άρη. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνει διακοπές στη Μαδρίτη και περιμένει την επίσημη πρόταση από τους «κίτρινους» και λογικά θα αποτελέσει τη μία από τις τρεις μεταγραφές.

Πηγή: sport-fm.gr